Met Juliette mee naar Brabant, Wanroij. ( Een ouder met kinderen)

Een ouder vakantie en voor de kinderen een groot speelparadijs en animatie!

Vakantie en recreatiepark de Bergen
Schitterend vakantiepark met lovende reviews, zeker voor kinderen!
1 tent per reservering, dus 1 ouder met kind(eren)!
Ruime safaritent met water en elektra!
Animatieruimte en animatieprogramma voor de kinderen!
Leuk programma voor de ouderen als de kinderen op pad zijn!
Strandbad / speeltuin..ook voor de ouderen! ;-)
Electrocross, voor de wat oudere zoon!
We eten elk diner met elkaar.. 
Wi-fi tegen kleine vergoeding
Paintball / Paardje of pony rijden
Midgetgolf / springkussens
Heerlijke eigen warme bakker..wij smeren de broodjes wel!
Supermarkt, volledig assortiment
Fietsenverhuur
Meerder horecagelegenheden
Huisdier is toegestaan in de vakantietent, op de camping aangelijnd
Hondenspeeltuin aanwezig! Dus deze mogen ook mee! ;-)
Eventueel een chemisch toilet beschikbaar voor in de tent voor de allerkleinste onderons!
 
Het onderkomen, een echte safaritent staat uiteraard op een verhoogd houten vlonder. Voor de tent heb je een overdekt terras. Als het warm is en de zon schijnt fel, dan heb je heerlijke schaduw onder de luifel. Mocht er onverhoopt een buitje vallen, dan kan je in ieder geval ook nog buiten zitten.
Voor de inrichting heeft Juliette gekozen voor stoere meubelen. Jawel, heerlijk robuust. En de keuken is gemaakt door onze eigen timmerman. Het geheel is afgewerkt met sfeervolle accessoires. Je zal je helemaal thuis voelen. De Safaritent is speciaal gemaakt voor Juliette en is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek. Alleen het allerbeste is voor Juliette goed genoeg.

De safaritent is met een M of L maat zeer ruim te noemen. De M maat voor 4 personen de L maat voor 5 personen. De specifieke vorm van de Safaritent maakt dat je beschikt over twee slaapgedeelten en een leefgedeelte van minimaal maar ruim 11 m2. Maar sla je de voorkant open, dan is er het terras met een leefgedeelte van bijna 20 m2. Een zee van ruimte! De Safaritent is geschikt voor 4 personen maat M,  of maat L maximaal 5 personen.
Natuurlijk heeft Juliette voor het slapen opnieuw gekozen voor een echt kwaliteitsbed van 1,40 x 2,00 meter. In de Safaritent tref je een echt Zweeds meubelhuis bed aan. Dit is werkelijk een uitstekend bed waar je goed op zal slapen. De andere bedden zijn eenpersoonsbedden (stapelbed met eventueel onderschuifbed) met ook goede matrassen.
En verder… verder is aan alles gedacht! Of het nu gaat om een 4-pits kooktoestel, een koelkast met vriesvak, een pizzasnijder…. de safaritent is compleet. Bedlinnen, beddengoed e.d. zijn aanwezig.
Gaat mijn vakantie door en wie gaan er mee?
Bij Juliette-Actiefopreis.nl geniet je altijd van een vakantie met mensen die net zo in het leven staan als jij, gelijkgestemden noemen wij dit. Misschien is het jouw eerste keer, of misschien ben je al wel eerder met een soortgelijke reis op pad geweest. Vragen heb je in het begin altijd, want je bent natuurlijk benieuwd! Daarom leggen wij jou graag uit hoe het nu precies zit: De groepsgrootte is voor ons niet zozeer van belang, de samenstelling wel. We boeken de vakanties in bij onze eigen accommodaties, dus dit is geen probleem. De reis gaat door. Het aantal deelnemers stellen wij altijd op minimaal 14. Echter mocht het zo zijn dat de verhouding scheef komt te liggen dan heb jij nog altijd zelf de keus om mee te gaan. De vertrek garantie ligt dus bij jou! Uiteraard mag je gratis annuleren wanneer je van mening bent dat jij liever iets anders gaat doen. Hier heb je tot 2 weken voor vertrek de mogelijkheid voor.
 
Wat zie ik in de groepssamenstelling?
Verhouding mannen/vrouwen , kinderen en leeftijd op aanvraag.
 
Goed om te weten
De groepssamenstelling is altijd een momentopname en aan veranderingen onderhevig. Hoe dichter de vertrekdatum nadert hoe concreter de groepssamenstelling wordt. Ga/wil jij langer dan een week op vakantie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je dan graag de mogelijkheden. Wil jij een update over de groepssamenstelling? Sluit je dan aan op de app die wij beschikbaar stellen!

Wanneer kun je het beste boeken?
Wij raden jou aan om te boeken zodra je een van de vele droomvakanties hebt gevonden en uiteindelijk na lang wikken en wegen hebt besloten om met ons mee gaan. Met name in het hoogseizoen kunnen vakanties snel vol raken en je wilt de rubberboot/kindervermaak/kookcursus/wijnproeverij natuurlijk niet missen. Daarnaast zorgt jouw boeking ervoor dat de vakantie sneller duidelijkheid over het vertrek krijgt. Voor meer informatie kan je het beste even langskomen of gewoon appen/bellen!
 
Liefs Juliette

Nog in ontwikkeling, publiceren wij eind oktober 2019.

Inclusief en op afspraak:

  • Als we je komen ophalen is dit geen probleem. Vervoer gaat wel naar beschikbaarheid en een eventuele meerprijs voor de provincies: Groningen, Friesland en Zeeland. Eilanden naar het aankomstpunt van de boot.
  • Vervoer per kleine touringcar, enkele dagen kunnen we deze ook weer gebruiken voor een uitstapje!
  • Reisleiding in de bus aanwezig
  • Reisleiding op de bestemming dagelijks aanwezig

 

 

Juliette gaat op groots genieten met een zachte G: Noord-Brabant!

Deze streek, die grenst aan het uitgestrekte natuurgebied De Peel, geldt sinds jaar en dag als een toeristische trekker van formaat. Het gebied heeft dan ook ontzettend veel te bieden. De kenmerkende Brabantse gastvrijheid, maar ook de prachtige natuur, de diverse recreatie & sportieve activiteiten, cultuur & geschiedenis en natuurlijk lekker eten & drinken!
Ontdek de Brabantse steden, streken, dorpen en natuur..vergeet de Bosche Bollen niet! Verrassend, vernieuwend, historisch, oogstrelend, rustgevend, hip en altijd gezellig! Jeroen Bosch ging al trommelend het land door! Dat zijn de Brabantse steden, streken en dorpen.
 
 

Vakantiepark de Bergen

  • Heerlijk zwembad!
  • We gaan per bus! Opstappen even overleggen?( zie vervoer)
  • Reisleiding in de bus en ter plaatse, gezellig!
  • Incl. ontbijt en diner, excursies..


Kies de periode die u wilt boeken

Datum:
04-07-2020 t/m 12-07-2020
Prijs:
899,00
Nog 11 plaatsen beschikbaar, Prijs is per tent , max. 5 personen,inclusief.
Datum:
11-07-2020 t/m 19-07-2020
Prijs:
899,00
Nog 11 plaatsen beschikbaar, Prijs is per tent , max. 5 personen, inclusief
Datum:
13-06-2020 t/m 21-06-2020
Prijs:
799,00
Nog 0 plaatsen beschikbaar, Prijs is per tent, max. 5 personen, inclusief.