Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag met jouw vraag!

Heb jij een vraag? Wellicht staat het antwoord hieronder!


Een reischeque geven is een origineel en leuk cadeau, dit kan zeker! Neem contact met ons op en wij maken een mooi cadeau mogelijk.

De naam die vermeldt staat in de boeking moet altijd overeenkomen met de eerste voornaam en volledige achternaam volgens paspoort of identiteitsbewijs. Bij dames hebben we altijd de meisjesnaam nodig.

Vanaf 26 juni 2012 moeten volgens informatie van de overheid ook kinderen een eigen reisdocument hebben. Vanaf dat moment kunnen zij niet meer worden bijgeschreven in het paspoort van de ouders of gezaghebber. Bestaande bijschrijvingen zijn vanaf die datum niet meer geldig. Dit is het gevolg van een wijziging van Europese regelgeving die voorschrijft waaraan reisdocumenten moeten voldoen. Hierin wordt het beginsel van één persoon per paspoort (1p-1p) geregeld.

De reispapieren worden ongeveer 1 week voor vertrek door ons samengesteld. De papieren zullen digitaal verstuurd worden wanneer dit beschikbaar is. Zo niet dan gaan ze met de post mee!

Afhankelijk van het type reis bevatten de reispapieren o.a.:

  • e-tickets
  • vouchers
  • routebeschrijvingen, etcetera

Reisbescheiden worden pas toegestuurd wanneer wij de volledige reissom hebben ontvangen.

Over het algemeen is de maximale bagagevrijdom 20 kilo.

Voor Amerika en Canada geldt bij de meeste luchtvaartmaatschappijen een afwijkende regeling. De bagagevrijdom is dan meestal 23 kilo. Daarnaast mag je tussen de 5 en de 10 kilo handbagage meenemen. Het toegestane aantal kilo's (hand) bagage verschilt per luchtvaartmaatschappij en per boekingsklasse. Het formaat van de hand-bagagetas mag niet groter zijn dan 55 cm bij 35 cm bij 25 cm. Houdt er rekening mee dat een luchtvaartmaatschappij altijd de bagageregeling kan aanpassen. Informeer daarom bij ons of bezoek de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.


Toch nog geen antwoord op je vraag?

Stuur ons een e-mail

booking@Juliette-vakanties.nl

Bel of WhatsApp ons

+31 (0)23-2017004 / WhatsApp